Bewonersavond 19 juni : talrijke ideeën om Scheveningen-dorp beter te maken. Doe je ook mee?

augustus 9, 2023 – Nieuws

Op 19 juni kwamen bijna 30 enthousiaste bewoners samen om te bespreken hoe we Scheveningen-Dorp nog mooier, veiliger, schoner, groener en socialer kunnen maken. Het resultaat? Een scala aan ideeën die ons dorp nog beter maken! 

De voorstellen zijn heel divers. Van gezamenlijke opruimwandelingen om zwerfvuil op te rapen tot het creëren van meer lief & leed-straatjes. Van het organiseren van ontmoetingsavonden voor zowel oude als nieuwe Scheveningers tot het aanpakken van onveilige situaties in de Sleepnetbuurt. Van onze straten vergroenen met extra geveltuintjes tot oplaadpalen beplakken voor meer Scheveningse identiteit op straat!

Om deze ideeën te realiseren, zijn we als Bewonersorganisatie WOS al bezig met het inventariseren van de mogelijkheden, bijvoorbeeld via de Wijkagenda. En we daarbij hebben jouw hulp nodig!

Wil jij ook iets positiefs doen voor Scheveningen-Dorp? Sluit je dan aan bij een van de projecten en laten we samen de handen uit de mouwen steken om ons dorp nog beter te maken!
Aanmelden is simpel! Stuur een e-mail naar bestuur@bewonersorganisatiewos.nl en laat ons weten aan welk project je graag wilt meehelpen. 

Gaat Scheveningen-Dorp je aan het hart?

Denk je graag mee over ontwikkelingen in het Dorp? Meld je dan aan voor ons bewonerspanel.